Πως να διατηρησετε τις δερματινες σας τσαντες;

Το Δέρμα είναι ένα πολύ ανθεκτικό υλικό αλλά πρέπει να το φροντίζεται για να το διατηρήσετε. Για την φροντίδα και την προστασία των δερματίνων ειδών σας, τσάντες, Σακίδια, πορτοφόλια, κ.λπ., θα πρέπει να χρησιμοποιείτε καλής ποιότητας νερό και ειδικά προϊόντα για τον καθαρισμό και την πρόληψη από την βρωμιά. Για καλύτερα αποτελέσματα: 
Μια εφαρμογή και άλλες τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο για την προστασία των προϊόντων σας. Στη συνέχεια, όπως απαιτείται να κρατάτε το δέρμα ενυδατωμενο, με υψηλής ποιότητας λοσιόν για δέρμα. 
Μην χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε προϊόντα καθαρισμού, υπάρχουν ειδικά για κάθε δέρμα ξεχωριστά.

Όταν εχουμε δερμάτινα προιοντα κοντα μας προσεχουμε να μην ερθουν σε επαφη με αρώματα, σπρέι μαλλιών, σπρέι σώματος, ή άλλα επιβλαβή προϊόντα γιατι μπορει να προκαλεσουν λεκέδες τα σκληρα αυτα συστατικά. Το δέρμα, είναι δυνατόν να καθαρίζεται η απλώς να σκουπίζεται με ένα καθαρό, υγρό πανί η μια φανέλα.

Μην χρησιμοποιείτε σαπούνι ή οποιαδήποτε άλλο χημικό προϊόν. Αν υπάρχουν κηλίδες που είναι πάρα πολύ δυσκολες συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία ειτε στειλτε μας μια φωτογραφια μηπως μπορουμε να βοηθησουμε.

Οι δερματινες τσαντες πρέπει να αποθηκεύονται σε μια βαμβάκερη θηκη ή τυλιγμένες σε ένα βαμβακερό ύφασμα. Μη τις φυλάσσετε σε πλαστικό διοτι με τις εναλλαγες θερμοκρασιας κινδινευεται να κολλησουν επανω στο δέρμα και να αφησουν λεκεδες. Αυτό μπορεί να προκαλέσει ξηροτητα στο δέρμα.

Να τις Φυλάσσετε σε καλά αεριζόμενο, δροσερό, ξηρό χώρο και να τις κρατάτε μακριά από την υπερβολική ζέστη ή υγρασία, όπως σοφίτες και υπόγεια. Η θερμότητα μπορεί να προκαλέσει ρωγμή στο δέρμα και η υγρασία μούχλα.

Αν τηρησεται ορισμένες από τις μεθόδους που αναφέρονται παραπάνω μπορειται να διατηρησεται τις τσαντες σας για πολλά χρόνια ακόμη.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τα δερμάτινα προϊόντα.

1. Χρησιμοποιήστε μαλακό λευκό υγρό πανί, σκουπίστε απαλά την δερμάτινη σας τσάντα.
2. Χρησιμοποίησε σε ένα σημειο λοσιον και μετά σκουπίστε την. Αν αισθάνεστε ικανοποιημένη μετά τη θεραπεία αυτη τοτε μπορειται με ένα conditioner (με φυσικα έλαια) να αποκαταστήσετε τη λάμψη του δέρματος . 
3. Πάντα καντε δοκιμή σε ένα μικρο κομματι από δέρμα πχ στο χέρι της τσάντα σας πριν το χρησιμοποιήσετε για να ειστε σιγουρες για το υλικο που χρησιμοποιειτε. 
4. Εάν το δέρμα αποχρωματιστεί, υπάρχουν ειδικα σπρέι για δερμάτινα, που μπορούν να αποκαταστήσουν το χρώμα στην τσάντα. Απλά να βρείτε το χρώμα που του ταιριάζει. 
5. Μην προσπαθήσετε μεθόδους καθαρισμού με διαλύτες θα την καταστρεψετε.