Τροποι Πληρωμης

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, τοwww.carouzou.com σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1.Με τη χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Και μόνο αν υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν που επιλέξατε. Το www.carouzou.com έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας.

2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. (μόνο για την Ελλάδα)

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό από τις  ακόλουθες τράπεζες:
  • Alpha bank : IBAN GR8601406670667002002011013
  • Piraeus bank: IBAN GR5501727510005751057309273  ( παρακαλώ εάν επιλέξετε αυτήν την μέθοδο πληρωμής να μας καλέστε ή να μας στείλετε ένα email: info@carouzou.com )
    4. Πληρώστε με Western Union ( http://www.westernunion.com ) που μπορεί να μεταφέρει τα χρήματά σας εάν δεν έχετε μια πιστωτική κάρτα.

    Επίσης στο www.carouzou.com σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.