Ποιοι Ειμαστε

---

WHO WE ARE

Η εταιρία CAROUZOU δραστηριοποιείται στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ από το 1987 όπου και ιδρύθηκε από την Μαρία Ελισάβετ Καρούζου.

Μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να βρίσκετε σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο στις πιο μεγάλες Ευρωπαϊκές χώρες αλλά και σε Παγκόσμιους προορισμούς μόδας. 

Το μότο της Μαρίας αλλά και της κόρης της Νανουγιας είναι

‘Υπερήφανα Ελληνικά’ (Proudly Made in Greece)

και αυτό γιατί δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ποιότητα των χειροποίητων δερματίνων ειδών με προτεραιότητα την παράδοση και πολυετή εμπειρία των Ελλήνων τεχνιτών που δουλεύουν με μεράκι και αγάπη τόσα χρόνια για την εταιρία τους.

 Η εταιρία σμιλεύτηκε μέσα από τους ανθρώπους της. Με την δυναμική Ελληνική κουλτούρα που μεταφέρθηκε από γενιά σε γενιά,  εξελίσσεται με αγάπη, ομαδικότητα και σεβασμό στις αξίες της και στο Όραμα - ότι τα Ελληνικά προϊόντα υπερέχουν - όταν η έμπνευση προέρχεται από 2 γυναίκες που έχουν την σημαία ορόσημο και μάχονται για την καλύτερη εικόνα της πατρίδας τους και στο εξωτερικό μέσο της μόδας, τότε το αποτέλεσμα ειναι ιδανικό.

Τα εκπληκτικα τους σχέδια, η μεγάλη προσήλωση τους στην πρωτοτυπία και στην μοναδικότητα κατέστησαν την εταιρία CAROUZOU πρωτοπόρο στην εξέλιξη του κλάδου των δερματίνων ειδών στην ελληνική αγορά αλλά και πρότυπο στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Τα προϊόντα τους ( CAROUZOU, NANOUYIA, FARFALLINA ) είναι σχεδιασμένα από της ίδιες, η μαμά Μαρία Ελισάβετ Καρούζου έχει αναλάβει τις σειρές που απευθύνονται στις δυναμικές γυναίκες τις αγοράς, που χρειάζοντε άνεση και κομψότητα, ενώ η κόρη Νανούγια Καρούζου Κακλαμανάκη σχεδιάζει σακίδια, φάκελα, κοσμήματα (island necklaces) και γενικότερα έχει συνδυαστεί με τις νησιώτικες σειρές που αποτελούντε από έντονα χρώματα εμπνευσμένα από τα σοκάκια της Μυκόνου μέχρι της παλιές πόρτες στην άνω Σύρο.

Σήμερα, μετά από 37 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ,έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά με προϊόντα 100% χειροποίητα αλλά και δερμάτινα συνεχίζουν να πρωτοπορούν επεκτείνοντας τις δραστηριότητες τους σε πολλές νέες κατηγορίες προϊόντων.
Η αγάπη τους για τα χρώματα, η θετική τους αύρα και η αντίληψη του σύγχρονου lifestyle και των trends της μόδας σε συνδυασμό με το πάθος για δημιουργία μοναδικών προϊόντων παντρεύουν το τέλειο αποτέλεσμα στο οποίο βάζουν υπερήφανα Ελληνικά την υπογραφή τους. 

Γι’ αυτό επιμένουμε ποιοτικά και υπερηφανα..  

Τα προϊόντα τους είναι διαλεγμένα ένα-ένα, γιατί πάνω από όλα, αγαπούν την δουλειά τους και σέβονται την πολύχρονη εμπιστοσύνη των καταναλωτών τους. Σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον φιλοξενούν τις προτάσεις των εταιριών που διαλέγουν από πολλά ξεχωριστά μέρη του πλανήτη μόνο για τους φίλους και τους πελάτες τους. Οι βασικές τους αρχές είναι η κομψότητα, το στυλ και η μοναδικότητα που αποτελούν στοιχεία μιας διαφοροποιημένης εμφάνισης και βασικό σύμμαχο κάθε γυναίκας.


Τα καταστήματα μεριμνούν για:

  • Τη δυναμική γυναίκα του σήμερα που επιθυμεί να ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση.

  • Την κοσμοπολίτικη γυναίκα που είναι εν κινήσει και συνεχώς ταξιδεύει.

  • Τη γυναίκα μητέρα που θέλει να έχει άνεση και ελευθερία κινήσεων χωρίς να χάνει τη φινέτσα της.

  • Την εργαζόμενη που ακολουθεί τη μόδα αλλά θέλει και οργάνωση.

  • Τη φοιτήτρια που χρειάζεται χώρους για τα βιβλία της αλλά και trendy εμφάνιση.

 

Να έχουν λύσεις για κάθε γούστο και κάθε απαίτηση..!!

Στόχος της ομάδας, είναι η ικανοποίηση των επιθυμιών που πηγάζουν από την μόδα προς όφελος εκείνων που αγαπούν την ποιότητα στην ζωή τους. Με προϊόντα που καλύπτουν και ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών με ένα επίπεδο χαρακτήρα και υπηρεσιών σύμφωνο με τις προσδοκίες τους. Γι’ αυτό και το www.carouzou.com προσφέρει προϊόντα υψηλής ποιότητας, σε καλές τιμές σε συνδυασμό πάντοτε με άψογη παροχή υπηρεσιών και εξυπηρέτηση. 

---